Nytt(ig)?
Jag har kommit att skriva om mat.
Det är lite konstigt (och oväntat).
Dessa konstiga (och bra) grejer äter jag numera på regelbunden basis:
Solrosfrön, pumpafrön, cashewnötter, mystiska frukter (inga beiga), finurliga grönsaker (känner dock fortfarande en viss aversion mot en del rotfrukter)

/Mr. Mojo
Det är lite konstigt (och oväntat).
Dessa konstiga (och bra) grejer äter jag numera på regelbunden basis:
Solrosfrön, pumpafrön, cashewnötter, mystiska frukter (inga beiga), finurliga grönsaker (känner dock fortfarande en viss aversion mot en del rotfrukter)

Bara hälsopedagogen får sina sporadiska doser av detta är han nöjd.
/Mr. Mojo
Kommentarer
Postat av: Hugo
Det känns (minst sagt) fel att jag knuffade ner Stinas konst med mina obefintliga kamerakunskaper.
Förlåt
Postat av: A.
pumpafrön är goda, men bara i ett par månader. sedan blir de jätteäckliga.
ju fler inlägg desto bättre, säger jag. hoppas stina tycker likadant.
Postat av: 0313
Monika: När EXAKT sker denna förändring?
(det är likadant med rostad lök btw).
Jag håller med.
Blogga!
Postat av: ^^Maalin
Stina! Jag hittade en senografi-linje åt dig om du vill söka nått mer :)
http://www.folkis.nu/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=32
Trackback